Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/centrumindicatiestelling.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4172
Zorgaanbieder | Centrum Indicatie Stelling
Aanbod
Wij ondersteunen zorgaanbieders bij het stellen van indicaties en het bijbehorende administratieve proces. Centrum Indicatie Stelling biedt een effectieve en efficiënte manier om de indicatiestelling uit te voeren. Door het inschakelen van Centrum Indicatie Stelling is uw organisatie verzekerd van geldige indicaties en de daarbij behorende financiering.

Wij staan voor kwaliteit! Met een evidence-based indicatie, toegespitst op de actuele situatie van de cliënt en aansluitend op de regelgeving, kunnen uw wijkverpleegkundigen en hun teams aan de slag om het zorgplan optimaal in te richten en passende zorg te verlenen.

Samenwerking?
Heeft u nog geen samenwerkingsovereenkomst met Centrum Indicatie Stelling? Vul dan ons formulier in.

Neem direct contact met ons op!

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van het CIS om nadere uitleg te vragen. Aan dat verzoek zal graag worden voldaan.

Telefoonnummer: 088 - 220 60 80

U kunt ook via het contactformulier direct een afspraak maken.